Connect with your
High Vibe Energy Tribe

Dance Party met DJ Jorn Luka en danseres Eva van Zeeland

Details

Date & time Jun 15, 8:30 PM
Location
Bavoortseweg 25, 3833 BM Leusden, Netherlands
Creator Eva van Zeeland

Location

Who's attending

Eva van Zeeland ONE LOVE
Conny & Ron NEW STAR
Geert Vousten ONE LOVE
Andre ONE LOVE

Description

Dance Party met DJ Jorn Luka en danseres Eva van Zeeland

3rd Eye Events presenteert op zaterdag 15 juni het eerste grote wakkere dansfeest van regio Amersfoort. Kom dansen, verbinden en schitteren!


Thema: vier de vrede, vrijheid en verbinding. Met niemand minder dan DJ Jorn Luka en Bonnefooi, beiden al jaren succesvolle dj’s in de dance-scene en bekend van grote festivals zoals A.D.E.

De muziekstijl is divers. Denk aan toegankelijke dansmuziek met meer techno/house aan het einde van de avond.

Leeftijd: 25+

Dresscode: wit en glitters (leuk, niet verplicht).

Je herkent danseres Eva van Zeeland waarschijnlijk van haar vleugels die ze maakte van zes Nederlandse vlaggen waarmee ze tijdens alle grote demonstraties voor onze vrijheid aanwezig was om de vibratie te verhogen.

Tijdens het feest op 15 juni zal ze ook schitteren en samen met jou stralen op de dansvloer! Ben je vrijgezel? Dan zal Eva je introduceren bij 5Ddating, de community voor bewuste, wakkere en spirituele mensen die op zoek zijn naar gelijkgestemden.

We zullen je ontvangen met een optionele salie-smudge om je energieveld (aura) brandschoon te maken en de avond positief te starten. Ook kun je inschrijven voor evenementen die later in het jaar worden georganiseerd. Denk bijvoorbeeld aan een klankschalenworkshop en -sessie, cacaoceremonie en dergelijke.

De organisatie 3rd Eye Events wil op een laagdrempelige manier iedereen in en rond Amersfoort laten kennismaken met evenementen die het derde oog prikkelen. Wist je dat zelfs Marieke van Q-music verslaafd is aan de pure cacao?

Kom meefeesten en laat je verrassen door de fijne onderlinge sfeer en alle leuke nieuwe contacten die je hier maakt. Meer informatie en tickets: www.3rdeyeevents.nl.

The Wall

Koen Voeten ONE LOVE
May 23, 10:07 AM
Klinkt goed, is het ook een beetje in de trend van ecstatic dance zonder alcohol en zonder te praten, om echt te verbinden met onszelf en evt met iemand anders in een dans?
Geert Vousten ONE LOVE
May 28, 10:53 AM
Échte aanrader. ik ben erbij ! lekker dansen en verbinden.. en Koen, praten mag gewoon hier hoor ...en dat samen met een wijntje of een biertje , maar hoeft natuurlijk niet ...
Geert Vousten ONE LOVE
May 28, 10:56 AM
Ben in goed gezelschap, zie link hierboven ;-)
Roberto Durante ONE LOVE
Jun 12, 2:14 PM
thanks for the invitation, to far away... https://soundcloud.com/nexus2012/thedragon
You need to sign in to comment

5D Café

5D Podcast

Let's grow together

Should you come across a profile that is suspicious, or are you being harassed? Then know that you can 'flag' this profile. To do this, go to the 'more' button and choose 'flag' so that we can then assess the profile.

5D Wear

Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo