Raise your vibration
& connect with your
High Vibe Energy Tribe!

User blogs

Lucie
Indien je wilt helpen om de onwetende en slaapwandelende mensen WAKKER te maken: hier kun je materiaal vinden om te downloaden en verder te verspreiden. Voor elk wat wils!                 https://www.stopworldcontrol.com/nl/downloaden/


Lucie Apr 5
Lucie
Sorry, maar de onderstaande link wil hier niet openen!

WÈL TE OPENEN VIA FORUM!


Liefs van Lucie...

Lucie Mar 29
Lucie
And the alternative story continues...


https://www.stopworldcontrol.com/nl/mensheid/?tl_inbound=1&tl_target_all=1


Liefs van Lucie...

Lucie Mar 29
Lucie
Kijk vóór je gaat stemmen svp. op StopWorldControl.com/nl/fvd/
Lucie Mar 15
Lucie
You can see the latest interview now that Brian Rose ( London Real ) had with David Icke and which was banned right away again. 

Jensen posted it yesterday on his own website at jensen.com. There it can't be removed! If difficult to watch, watch it at a later time, when fewer people are watching. It is 2,5 hrs long.

Lucie Mar 13
Lucie
Ik ontving gisteren deze e-mail en wil deze graag met jullie delen!


Beste vrienden,

Even een bericht vanaf mijn telefoon... dit moet me gewoon van het hart.

Vorig jaar zei een christelijke uitgever tegen me dat het volslagen ‘ONZIN’ was, wat ik doe met StopWorldControl. Hij reageerde met name op het citaat (!) dat ik plaatste van Bill Gates, die zei dat er vaccinatie paspoorten zouden komen.

Hij noemde het ‘complotdenken’ en had zijn mening helemaal klaar.

Nu, een jaar later, blijkt ALLES wat ik had voorspeld, uit te komen, en nog erger.

Niet alleen zijn er in diverse landen zoals Israël, al vaccinatie paspoorten (je mag alleen binnen in winkels enz als je gevaccineerd bent), er zijn zelfs concentratiekampen overal.

Ze bedenken vanalles om mensen op te sluiten.

Een kindje in de klas is zogezegd ‘besmet’, wat ze baseren op een test die tot 94% VALSE positieven geeft? De hele klas moet twee weken in quarantaine!

Je bent even weggeweest en komt terug in het land? Je moet een negatief testbewijs hebben of twee weken in eenzame opsluiting.

Een lid van het gezin is kerngezond maar is volgens de 100% onbetrouwbare test zogezegd ‘besmet’? Het hele gezin moet wekenlang in afzondering.

Allemaal voor een ziekte met 99,7% overlevingskans, waar bovendien diverse 100% effectieve medicijnen voor bestaan.

Artsen wereldwijd waarschuwen dat de test zo massaal opgedrongen wordt, omdat het reeds nanotechnologie introduceert in onze hersenen en zenuwstelsel. Daarom rammen ze dat ding zo absurd diep in je hoofd, tot tegen je hersenen. Een druppeltje speeksel is al voldoende, maar dat willen ze niet. De test moet per se tegen je hersenen aan geduwd worden. Deze afschuwelijke methode dient geen enkel medisch doel. Het is het plaatsen van materiaal in je hoofd.

Diverse mensen die getest waren schreven me dat ze sindsdien concentratie problemen, misselijkheid, duizeligheid, verwarring, hoofdpijn en oorsuizingen hebben. Ze kunnen niet goed meer nadenken, maken vreemde beslissingen en zijn vergeetachtig.

Bovendien wordt er DNA materiaal van mensen geoogst, door de tests. China heeft erkend grote hoeveelheden DNA informatie van geteste Amerikanen verworven te hebben. Op sommige test doosjes staat letterlijk dat de test dient om DNA informatie te verzamelen!

Het is allemaal deel van een wereldwijd project dat al tientallen jaren gepland is. Het project heeft diverse doelen:

- de wereldbevolking verminderen.

De elite vindt dat er teveel van ons zijn en willen liefst de mensheid terugbrengen naar een half miljard. Dat staat vermeld op de Georgia Guidestones. Bill Gates is een speerpunt van de eugenetica, ofwel controleren van de wereldbevolking. In een TED talk zei hij dat vaccins kunnen helpen om de mensheid met 15% terug te dringen. Kissinger legde de grondslag voor deze beweging en het werd verder uitgewerkt tot op vandaag: de mensheid moet gedecimeerd worden.

- de mensheid controleren.

De begeerte om iedereen te controleren drijft veel plannen van deze elite. Ze houden niet van vrijheid. Iedereen moet door hen gecontroleerd worden. Daarom moet alles gedwongen worden, meer en meer. Iedereen moet gevolgd worden. Al onze data moet bekend zijn. Ze willen elk moment weten waar we zijn en wat we doen, met wie we contact hebben, enzovoort. Ze willen de absolute alleenheersers zijn.

- de mensheid eindigen en een nieuw ras maken.

Het is allang geen geheim meer, nu ze er overal openlijk over spreken en de boeken erover schrijven: de bestaande mens moet verdwijnen en iedereen moet een robot worden, ofwel een cyborg. Mens en techniek moeten versmelten. Is het daarom dat men nanotechnologie inbrengt dmv vaccins en tests? Wat doen die onzichtbaar kleine robotjes in de mens? Welke opdrachten voeren ze uit, als er een signaal komt?

Het is een diabolische agenda die recht uit de diepten van de duisternis komt. Maar de gemiddelde mens kijkt weg, spot, lacht ons uit en steekt rustig zijn arm uit om het volgende vaccin te krijgen.

Vraag je eens af: waarom spreken ze over onophoudelijke vaccins? Het gaat niet om een enkel vaccin, maar om de eerste dosis, een tweede spuit, zelfs een derde... en er moet elk half jaar een nieuwe injectie gegeven worden. Alleen die mensen die constant alle nieuwe injecties krijgen, meerdere malen per jaar,  kunnen nog vrij leven in onze wereld. Dat is het plan. In Israël, Australië, Nieuw Zeeland en Canada, is het al bezig.

Wat is het doel daarvan? Voortdurend nieuwe nanotechnologie inspuiten? Telkens weer ons DNA beïnvloeden, met messenger RNA die allerlei opdrachten geeft aan ons DNA?

Welke veranderingen beogen ze, op lange termijn?

Ze hebben het trouwens handig uitgekiend: iedereen die sterft door de vaccins - het zullen er vele miljoenen zijn - wordt beschouwd als een dode door ‘covid’ (of de volgende ziekte die ze gaan verspreiden). Nooit zal het vaccin erkend worden als de dader. Integendeel: hoe meer doden er vallen door de vaccins, hoe meer ze zullen roepen dat er nog meer vaccins nodig zijn. Snap je ‘m? Ze willen een sneeuwbal effect veroorzaken van ontelbare doden, die allemaal komen door de ‘virussen’ met als gevolg de roep om nog meer vaccins, waardoor nog meer doden vallen. Ideaal om in enkele jaren tijd de mensheid massaal terug te brengen tot een handelbaar aantal.

Wappie wartaal?

Of wijze waarschuwing?

Wat als we weten dat er uitgebreid gesproken wordt over het gebruiken van vaccins om elke spiritualiteit bij mensen weg te nemen? Je hebt vast wel de video gezien waar een wetenschapper uitlegt aan de CIA hoe vaccins de genen dermate kunnen wijzigen dat mensen niet langer in staat zijn, om contact met de geestelijke dimensies te ervaren. Dat doen ze onder het mom van ‘religieus extremisme uit de wereld helpen’. Ze hebben altijd wel een vroom smoesje voor hun duivelse praktijken. De mens moet afgesneden worden van de omgang met het hogere.

En wat denken we van de beroemde onderzoeksjournalist Antony Patch die door zijn onderzoek tot de conclusie kwam in 2014: “Ze zullen een virus lanceren om het excuus te hebben iedereen te moeten vaccineren. Dat vaccin zal bedoeld zijn om het DNA van mensen te veranderen, zodanig dat ze niet langer zelfstandig kunnen nadenken. Ze zullen niet eens meer het vermogen hebben te beseffen dat ze niet zelf kunnen nadenken. De hersenen worden systematisch geprogrammeerd. Hun doel is een mensheid die zich volkomen onderwerpt aan hun controle, en die niet opstandig is.”

Was die onderzoeker gestoord, zoals de mainstream media ons met alle geweld wil inprenten? En vraag je eens af: waarom zou de mainstream media zich daar zorgen over maken? Sinds wanneer geven zij om het welzijn van de mens? Zij die al zoveel jaren niets anders doen dan de mensheid in de richting van toenemende perversie, ontwrichting, identiteits verwoesting, totale teloorgang van normen en waarden, enz. duwen? Zij zijn de voornaamste factor in het wegdrijven van de mens van het licht naar steeds meer duisternis. Zij willen God uit de samenleving weg. Zouden ze dan ineens wel passie hebben voor waarheid, door overal te schreeuwen dat elke onderzoeker - zoals Anthony Patch - een wappie is?

Denk eens na: waarom willen ze kost wat kost iedereen die mensen informeert over de gevaren van wat er speelt, framen en in een idioot hokje stoppen?

Waar zijn ze zo bang voor?

En zoals ik begon: wat doen we als blijkt dat zij die ons waarschuwden, stap voor stap gelijk krijgen?

Ik waarschuwde dat de vaccins verplicht gaan worden. Dat kwam uit.

Ik waarschuwde dat er toenemende controle en onderdrukking zou zijn. Dat kwam uit.

Ik waarschuwde dat er afzonderingskampen zouden komen. Dat kwam uit.

Ik waarschuwde dat de grondrechten van mensen geschonden zouden worden. Dat kwam uit.

Ik waarschuwde dat er toenemend politiegeweld zou zijn tegenover iedereen die zich verzet. Dat kwam uit.

Ik waarschuwde dat het plan is om het menselijk DNA te veranderen dmv vaccins. Dat kwam uit.

Ik waarschuwde dat de test nanotechnologie zouden inbrengen bij mensen. Dat kwam uit.

Ik waarschuwde dat de vaccins ernstige schade aan de gezondheid zouden aanrichten. Dat kwam uit.

Ik waarschuwde dat het niet bij een enkel vaccin zou blijven, maar er voortdurend vaccins zouden bijkomen. Dat kwam uit.

Ik waarschuwde dat er nieuwe virussen en covid-varianten zouden verspreid worden. Dat kwam uit.

Ik waarschuwde dat Israël een leidinggevende rol zou spelen in het kwaad op aarde, omdat deze staat is opgericht door de satanisten die dit alles leiden. Dat kwam uit.

Ik waarschuwde dat de media en overheid elke stem die afwijkt van hun propaganda zouden proberen het zwijgen op te leggen.  Dat kwam uit.

Zo kan ik nog een tijdje doorgaan...

Wordt je al aan beetje wakker?

Als je het verschil ziet tussen warrige wappies en wijze waarschuwers, informeer jezelf dan eens op deze website die bewezen heeft steeds weer gelijk te krijgen:

https://www.StopWorldControl.com

David Sorensen
.
.
.
.

Lucie Mar 11 · Rate: 5 · Comments: 1
Tobias van der Meer
Pink Floyd was the first to trigger me as a teenager, with songs like ''we dont need no education'' also the movie ''Pink Floyd The Wall'' was good for my awakening. When I started my university study I realised this was to much bullshit for me, also this year I learned about the date 21-12-2012. Funny thing is, my mother always mentioned to me as a kid when it was 21:12 on the clock and I had to go sleep. So i've always had a special feeling for this date. From 2012-2013 I researched some of the things ''why'' and came to the horrible conclusion this world is fucked up. Now that we hit 2020 and the global awakening, im flowing on a big wave of positive energy. Even due I have some ascention symptons aswell, learning new things everyday. Who ever is reading this, hope you are doing fine <3 
Monique Appels ONE LOVE
My awakening journey started in 1991 when I saw the movie 'JFK' by Oliver Stone. Very controversial in those days. If you can watch it somewhere, please do. It suddenly hit me: this was not an ingenious plan by Lee Harvey Oswald. The movie takes you a little bit down the rabbit hole; a good start. 
Then came Princess Diana's death, 911 and whatever major event we encountered the last 40 years. 

My further awakening accelerated during 2020. Before I had no idea about human trafficking on a tremendous scale and never heard of satanic rituals with children. 
I do still remember the movie 'Eyes Wide Shut' but this was science fiction, right? This could never happen in real life? Just like 'The Matrix', this movie was very close to a documentary.
Now I know that our world isn't what we were told it was.

Five years ago - after ending a very toxic relationship - my spiritual awakening started. I read 'The power of now', became a huge fan of Eckhart Tolle and read, watched and listen to everything I could get my hands on. I started meditation and yoga and learned about the Schumann Resonance, Christina von Dreien and the Galactic Federation. 
In January 2021 is started a course in Astrology and my goal is to do 12 courses this year to further develop my spiritual awakening. 

Please tell me your story. 

Password protected photo
Password protected photo
Password protected photo